HDP önünde evlat nöbeti tutan ailelere destek

HDP önünde evlat nöbeti tutan ailelere bir destek de Trabzon’dan

Çocukları PKK tarafından kaçırılan annelerin Diyarbakır HDP binası önündeki eylemleri devam ederken, 61'nci günde bir destek de Karadeniz'den geldi. Trabzonun Çarşıbaşı ilçesinden Diyarbakır'a gelen Muhtarlar Derneği üyesi 23 muhtar HDP il binası önünde çocukları dağa kaçırıldığı iddiası ile 61 gündür oturma eylemi yapan ailelerle görüşerek, annelere ve babalara destek verdi, yanlarında olduklarını dile getirdi ve annelere Karadeniz'e özgü şal hediye etti.

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinden Diyarbakır'a gelen Muhtarlar Derneği üyesi 23 muhtar HDP il binası önünde çocukları dağa kaçırıldığı iddiası ile 61 gündür oturma eylemi yapan aileleri ziyaret etti.Ziyarette muhtarlar adına açıklama yapan Bayram Şahin, çocukları dağa kaçırılan annelere destek için Diyarbakır'a geldiklerini ifade etti.Annelerin 61 gündür eylem yaptığına işaret eden Şahin, ziyaret gününü bu nedenle Trabzon'un plakası olan 61. güne denk getirdiklerini belirtti.

Şahin, "Bu günde vereceğimiz desteğin daha anlamlı olacağını düşündük. Hepsi bizim annemiz. Hiç kimse evladından ayrı kalmak istemez. Bundan önce bir ailemizin evladı geldiği gibi inşallah bu ailelerin de sevineceği, yüzlerinin güleceği günün geleceğine tüm kalbimizle inanıyoruz. Bundan umutluyuz" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından aralarında kadınlarında bulunduğu Muhtarlar Derneği  üyesi muhtarlar, evlat nöbetinde olan anne ve babalara Karadeniz'e özgü şal hediye ederek bölgeden ayrıldı.SABAH

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105