Helallik almıştı

Trabzon’u yasa boğan trafik kazasının ardından sulara kapılarak kaybolan polis memuru Mehmet Ayan’ın göreve çıkarken mesai arkadaşlarından helallik aldığı ortaya çıktı.  Samsunlu ve iki yıllı evli olduğu öğrenilen polis memuru Ayan için bentler yapılarak yüksek debili derede akıntısının kesilerek arama çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.

YÜREKLER DAĞLANDI

Trabzon’da bir polis memurunun şehit, bir polis memurunun kayıp olduğu ve bir polis memurunun yaralandığı trafik kazası öncesinde yaşananlar bir kez daha yürekleri dağladı. Gümüşhane üzerinden Trabzon’a gelen bir aracı takibe alan narkotik ekipleri, Maçka girişinde durdurdukları araçta arama yaptı. Arama sonucunda araç temiz çıktı. Bu sırada ihbar edilen araca yönelik takip yapan ekibin arama noktasına gelmemesi üzerine şüphe eden ekipler, güzergahta arama yapmaya başladı. Güzergah üzerinde arama yapan ekip, çatak mevkiinde korkunç kazayla karşılaştı.

POLİSLER SULARA GİRDİ

Araçtan çıkan polis memuru İzzet Kazaz’ıan çığlıklarını duyan mesai arkadaşları kaza yerine ulaştı. Polis memuru Mehmet Aslan’ın araçta olmadığını fark eden polisler, dereye girerek polis memuru Yunus Çavdar’ın akıntıya kapılmaması için ayaklarına sarıldı. Daha sonra olay yerine ulaşan diğer ekiplerin yardımıyla şehit polis memuru ayağından bir ağaca bağlandı. İtfaiyenin olay yerine gelmesinin ardından şehit polis memuru araçtan çıkarıldı.

6 YIL SİİRT’TE ÇALIŞTI

Şehit polis memuru Yunus Çavdar’ın 6 yıl görev yaptığı Siirt’te PKK terör örgütünün ölüm listesinde olduğu ortaya çıktı. Bölgede PKK terör örgütüne karşın verilen mücadele etkin bir rol aldığı ileri sürülen Yunus Çavdar’ın zaman zaman takdir belgesi ve maaş taltifi aldığı öğrenildi.  Şehit polis memuru Yunus Çavdar’ın PKK terör örgütünden korkmadığını meslektaşların, “Benim ülkemde, benim şehrimde yanımdan bile geçemezler” şeklinde anlattığı öğrenildi.

Enis YILDIRIM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.