Hristiyan mezarından haç çalan 3 kişi gözaltında!

Trabzon'da Hristiyan mezarından haç çalan 3 kişi gözaltında!

Trabzon'da Hristiyan bir vatandaşın mezarına yerleştirilen tahta haçı yerinden alan 3 şahıs, gözaltına alındı.Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, Ortahisar ilçesinde Hristiyan mezarına saldırı gerçekleştirildiği iddiaları üzerine harekete geçti. Yapılan çalışma neticesinde, olaya ilişkin 3 şüpheli tespit edilerek gözaltına alındı.

Özür dilediler
Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde; üşüdükleri için ateş yaktıklarını, bu nedenle çevreden odun ve tahta parçası topladıklarını, kasıtlı olarak haçı alıp yakmadıklarını söyledi. Şüpheliler ayrıca, yaşattıkları mağduriyet için özür diledi ve mezar sahiplerinin zararını karşılayacaklarını ifade etti.

Trabzon’da o iddia asılsız çıktı! 

Trabzon’da “Hristiyan mezarlarına saldırı” iddiası asılsız çıktı.Bazı basın ve yayın organlarında “Trabzon’da Hristiyan mezarlığına saldırıda bulunulduğu” iddiası ile ilgili olarak Trabzon Valiliği’nden açıklama geldi.Bahse konu mezarda herhangi bir tahribatın olmadığı sadece üzerinde bulunduğu iddia edilen ahşaptan yapılmış mezar başlığının yerinde olmadığı tesbit edildi.Olayla ilgili il emniyet müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı ve eksik olan mezar başlığının yenisi yaptırılarak yerine konulacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
MezarTespitözürHristiyan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.