Hüseyin Usta'nın ardından eşi Hayriye Usta da vefat etti!

Trabzon'da, koronavirüs nedeniyle tedavi gördükleri hastanede birer gün arayla hayatını kaybeden Hüseyin (79) ve eşi Hayriye Usta (80) aynı gün yan yana toprağa verildi.

TABURCU OLMUŞTU

Trabzon’da yaşayan ve usta otelin sahibi olan Hüseyin Usta ve eşi Hayriye Usta’nın testi pozitif çıkınca hastaneye kaldırıldı. Hüseyin Usta tedaviye olumlu sonuç verdiği gerekçesiyle hastaneden taburcu edildi. Bir süre sonra akciğerlerinde sıkıntı başlayan Usta yeniden eşinin tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hüseyin Usta hayatını kaybetti.

YAN YANA DEFNEDİLDİ

Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verileceğini duyurulan Hüseyin Usta’nın eşinden den acı haber geldi. Hüseyin Usta dün eşi Hayriye Usta bugün hayatını kaybetti. Trabzonspor Kulübünde bir dönem yöneticilik görevinde de bulunan Hüseyin Usta ile eşi Hayriye Usta Sülüklü Mezarlığı yan yana toprağa verildi. Çiftin çocukları Gökhan Usta’da koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi. Gökhan Usta’nın özel bir hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. 
gazete61.net ailesi olarak Hüseyin Usta ve eşi Hayriye Usta’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 
 Hayriye Usta’nın hayatını kaybetmesi sonrasında sosyal medyadan bir çok kişi de başsağlığı mesajı yayınladı. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.