İki tacizciye 3’er yıl istedi

Trabzon’un Arsin İlçesinde iş çıkışı evlerine gitmek üzere yolu çıkan iki kızı özel araçlarıyla takip edip, fıstık diye taciz eden üç kafadardan ikisine dava açıldı. Yaşı 18’den küçük olan şüpheli hakkındaki soruşturma sürüyor. 

AİLELERİNİ ARAYARAK YARDIM İSTEDİLER

Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran A.M. ve İ.B. adlı iki kız, saat 21.00 sıralarında evlerine gitmek üzere çalıştıkları restorandan çıktıklarını belirterek, sahil yolunda kendilerini takip eden 61 DE ..  plakalı aracın içerisindekilerin sözlü tacizine uğradıklarını ileri sürerek, şikayetçi oldu. Polisi ifade everen A.M. ve İ.B, beyaz renkli aracın yollarını kestiğini, kendilerinin ise park halindeki bir TIR’ın arkasına saklanmak zorunda kaldığını belirten iki kızın ailelerini arayarak yardım istediklerini söyledi. 

SAVCI İDDİANAMEYİ MAHKEMEYE GÖNDERDİ

Şikayet üzerine harekete geçen polis kısa sürede aracı buldu. Aracı kullanan ve içerisindeki kişilere ulaşan polis üç kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan üç arkadaş haklarındaki iddiaları reddetti. Şüpheliler hakkındaki soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Serkan Akkuş, A.Ç. ve H.K. hakkında cinsel taciz, çocuğa karşı cinsel taciz suçlarından her iki sanık hakkında 6 aydın 3 yıla kadar hapis istedi. Cumhuriyet Savcısı Serkan Akkuş, hazırladığı iddianameyi Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. İki şüpheliye dava açılırken, araçta olduğu belirlenen ve 18 yaşından küçük olan M.G. hakkındaki soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.