İl Sağlık Müdürü tarih verdi!

 1 ay içinde...

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, "Evde kalma ile bir ay içerisinde bugünkünden daha iyi bir duruma geleceğiz" dedi. Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta açıklamalarda bulundu. Hakan Usta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,

"Saygıdeğer halkımız,
Sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizin hepimiz farkındayız.Ülkemiz, hatta dünyamız için sorun teşkil eden corona virüs bizleri de etkilemiş durumda.Öyle umut ediyorum ki yaptığımız çalışmalar sonucunda sizlerin de özveri ile birlikte evde kalması ile bir ay içerisinde bugünkünden daha iyi bir duruma gelebileceğiz.Bu süre tamamen sizlerin evde kalması ile alakalı olarak uzayabilecektir.Lütfen bizlere yardımcı olun.Tüm sağlık ordumuzla sizlerin sağlığını koruyabilmek için var gücümüzle,geceyi gündüze katarak çalışmakta,savaşmaktayız. Riskin büyüğünü sırtlamış durumdayız.
Siz evde,biz hastanelerde,sağlık birimlerimizde birlikte bu savaşı kazanacağız,birlikte başaracağız.
Bu sıkıntılı süreci tez vakitte bitirebilmemizin tek şartı evde kalmanız.
Evde hayat var.."ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
UstaülkeMüdürSağlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.