İmam için kampanya başlatıldı

Trabzon Araklı’nın Çamlıktepe ve Yeşilyurt mahallelerinde meydana gelen sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden 8 kişiden biri olan imam-hatibi Soner Özbay (29) için Çaykara Müftülüğü yardım kampanyası başlattı.Trabzon Araklı’nın Çamlıktepe ve Yeşilyurt mahallelerinde meydana gelen sel ve heyelanlarda hayatın kaybeden 8 kişiden biri olan imam-hatibi Soner Özbay (29) için Çaykara Müftülüğü yardım kampanyası başlattı. İlçe müftülüğünde Çaykara Kaymakamlığı izniyle oluşturulan komisyonun başlattığı yardım kampanyasıyla birlikte Özbay’ın geride bıraktığı eşi ve iki çocuğuna yardımda bulunulacak. Söz konusu yardım kampanyasıyla ilgili olarak Çaykara Müftülüğünün yaptığı açıklama şu şekilde: “

Kurumumuzda 5 yıl hizmeti bulunan geride herhangi bir birikimi olmayan ve gerek kendi ailesi gerekse eşinin ailesinin maddi imkânlarının yetersiz oluşundan dolayı meslektaşımızın ailesinin sıkıntılarına destek olmak, acılarını bir nebze olsun hafifletmek, kendilerine barınabilecek bir ev ve çocuklarının geleceğine katkı sağlamak amacıyla müftülüğümüz tarafından ilçe müftümüzün başkanlığında, ilgi kaymakamlık oluruyla bir komisyon kurularak yardım kampanyası başlatılmış ve halk bankası araklı şubesinde ilçe müftümüz Abdulkerim Tohumcu ve komisyon üyeleri adına TR79 0001 2009 7760 0001 0150 51 IBAN nolu hesap açılmıştır.”

HASSASİYET BEKLENİYOR

BU İTİBARLA; BAŞLATMIŞ OLDUĞUMUZ YARDIM KAMPANYASINA GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERECEĞİNİZDEN HİÇBİR ŞÜPHEMİZ YOKTUR. DESTEK VE İLGİLERİNİZİ BEKLER YAPACAK OLDUĞUNUZ YARDIMLARINIZDAN VE İLGİNİZDEN DOLAYI SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

MÜFLÜLÜK SUİSTİMALE KARŞI UYARIYOR                       

Yardımda bulunacak kişilerden detaylı bilgi almak için ve herhangi bir suistimale neden olunmaması adına yardım yapmadan önce mutlaka Araklı İlçe Müftülüğünün 04627216766 nolu telefonunu aramaları isteniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.