İmarda kavga var

Ortahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde görevli memur Murat Karakaş, henüz ismi öğrenilemeyen şahıs tarafından önce sözlü ardından ise fiziki saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan Murat Karakaş’ın yüzünde ve kulağında darp izleri nedeniyle KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.  Bem-Bir-Sen Trabzon İl Başkanı Muammer Şahin, sözlü ve fiziki saldırıyı kınadıklarını söyledi. Bilindiği gibi geçen yıl da aynı birimde Şahin’le eski bir meclis üyesi arasında bir tartışma yaşanmıştı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahin, “Bem-Bir-Sen olarak. Ortahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline karşı, gerçekleştirilen sözlü ve fiziki saldırıyı kınıyoruz.

Ortahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde görev yapan üyemiz Murat Karakaş’a karşı önce sözlü daha sonra fiziki saldırı yaparak darp ettiler. Saldırıda yaralanan Murat Karakaş, yüzünde ve kulağında darp izleri nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi acil servisinde uzun süre gözlem altına alınmıştır. Bem-Bir-Sen olarak; Cuma günü hak ve adaleti kollayarak görev yapan üyemizin yanına gelerek onu töhmet altında bırakacak sözler söyleyen ortalığı karıştırıp giden bu kişiler olayın devamında pazartesi günü yine üyemizin yanına gelerek önce sözlü sonra fiziki müdahalede bulunan bu şahısları şiddetle kınıyoruz. Artık yaşanan bu olaylara dur deme vakti gelmiştir. Saldırıyı gerçekleştirenlerin gerekli cezaları almaları için haklarında yasal süreç başlatılması ve sürecin caydırıcı bir sonuca ulaştırılmasının kamu vicdanı açısından kaçınılmaz olduğunun altını bir kez daha çiziyoruz. Bem-Bir-Sen ailesi olarak Tüm üye çalışanlarının her zaman yanlarında olduğumuzu ifade eder. Bu tür olayların bir daha tekerrür etmemesini temenni ederiz.” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Bilindiği gibi aynı birimde geçen yıl Ortahisar Yapı Kontrol Müdürü Muammer Şahin’le eski bir meclis üyesi arasında tartışma yaşanmış olay emniyete yapılan karşılıklı şikayetlerle devam etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.