İsmi Köy Kütüphanelerine Veriliyor

AK Parti İzmir Gençlik Kolları,  köy okullarına “Eren Bülbül” isimli kütüphaneler yapılması için “Çocuklarımız okuyor, Eren Bülbül’ü kalbinde yaşatıyor” sloganıyla bir kampanya başlattı.  Kampanya kısa sürede çığ gibi büyürken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk başta olmak üzere birçok isim sosyal medya üzerinden birbirini etiketleyerek hem kampanyaya destek oldu hem de kampanyaya destek istedi.

“EREN BÜLBÜL” İSMİ KÖY OKULLARINDA

Trabzon'un Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesi'nde 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristlerle çıkan sıcak çatışma sonucu 15 yaşındaki Eren Bülbül’ümüz şehit düşmüştü.  Şehidimiz Eren Bülbül sevgisi yurdun dört bir yanına dalga dalga yayılmaya devam ediyor. AK Parti İzmir Bornova Gençlik Kolları,  köy okullarına “Eren Bülbül” isimli kütüphaneler yapılması için bir kampanya başlattı. Kampanya sosyal medya üzerinden kısa sürede hızla yayıldı. Bakanlar, milletvekilleri vatandaşlar birbirlerini etiketleyerek hem kampanyaya kitap bağışında bulundu hem de kampanyaya destek istedi.

KAMPANYAYA KISA SÜREDE DESTEK YAĞDI

AK Parti İzmir Bornova Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Kaya, “Teşkilatım ile birlikte başlattığım Eren Bülbül kütüphaneleri projesine 100 kitap bağışlıyorum. Şehrimizin genç milletvekili Alpay Özalan vekilim, kütüphanemize bir kitap bağışı da sizden bekliyorum.” mesajı, kampanyanın fitilini ateşledi. Daha sonra AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, “Eren Bülbül kardeşimizin isminin okul kütüphanelerde yaşatılması için AK Genç Bornova ailesi muhteşem bir organizasyon başlattılar. Bende +1 kitap bağışı kampanyasına destek veriyorum ve bir bağışta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’dan bekliyoruz.” dedi.

SOYLU, 61+35 KİTAP DİYEREK DESTEK VERDİ

Başlatılan kampanyaya kayıtsız kalamayan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu,  hem kitap desteği verdi hem de sosyal medya üzerinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u etiketleyerek kampanyaya destek olmasını sağladı.  Bakan Soylu, “Eren'imizin, Eren Bülbül'ümüzün adının kütüphanelerde yaşatılması için başlatılan bu güzel kampanyaya biz de, 61+35 kitap ile destek veriyoruz. Sayın Bakanım Ziya Selçuk, sizden de destek bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.                        

EREN UNUTULMUYOR

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Cevdet Yılmaz,  Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret etti.  Cora, “Eren Bülbül'ün kabrini ve ailesini ziyaret ettik. Kahraman evladımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz.” dedi.

EREN’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Trabzon’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yılmaz’a Trabzon ziyaretlerinde Milletvekili Cora’da eşlik etti.  Yılmaz, Trabzon ziyaretleri kapsamında Trabzon'un Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesinde 11 Ağustos 2017 günü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ve Milletvekili Cora, Şehit Eren Bülbül’ün ailesini de ziyaret ederek, Anne Ayşe Bülbül ile bir süre sohbet ettiler.

Milletvekili Cora, “Sayın Cevdet Yılmaz ve İstanbul Milletvekili Zafer Sarıkaya Bey ile birlikte şehidimiz Eren Bülbül'ün kabrini ve ailesini ziyaret ettik. Kahraman evladımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verirken; Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “30 Ağustos Zafer Bayramında Trabzon Maçka’da şehidimiz Eren Bülbülün ailesini ve kabrini ziyaret imkânı bulduk. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105