İYİ NİYET KURBANI OLDU

Telefon açmak için ödünç istediği telefonu verdi, bir daha geri alamadı

Trabzon’da arama yapması için ödünç verdiği telefonu çalındı. Telefonu çalınan kişi ise polise ihbarda bulundu.

HIRSIZLARIN YÖNTEMİ BİTMİYOR

Trabzon’da hırsızlık yöntemleri bitmek bilmiyor. İnsanların artık birbirine güvenemez hale geldiği kentte dün yaşana olay pes artık dedirtti. Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kemerkaya Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi'ndeki bir iş hanının girişinde Mustafa Alkan (57) adlı kişini yanına yaklaşan bir kişi, arama yapabilmek için cep telefonunu ödünç istedi. Mustafa Alkan telefonunu çıkarıp ve ödünç isteyen kişiye verdi. Telefonu alan kişi, Alkan'ın dalgınlığından yararlanarak olay yerinden koşarak kaçtı.

TELEFONU ÇALINDI, YARDIM İSTEDİ

Telefonu verdiği kişinin kaçtığını gören Mustafa Alkan, çevredekilerden yardım istedi. Esnafın yardıma koştuğu Alkan, telefonunu çalan kişinin kaçtığını söyledi. Bunun üzerine esnaf polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, telefon çalarak kaçan şahsın kimliğini belirlemek için çevredeki dükkanlardan kamera görüntüsü aldı. Polis olayla ilgili çalışmayı sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
PolisTelefonEsnaf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.