Kablolar yer altına alınıyor

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, elektrik nakil hatlarının yer altına alınması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, projelerini hayata geçirmeye başladı. Trabzon Caddesi ve Hükümet Caddesi'ndeki elektrik hatların yer altına alınması için çalışmaların başladığını belirten Başkan Bıyık, bölgenini ışıklandırma çalışmalırı için hazırlık yapıldığını belirtti. Başkan Mustafa Bıyık, "Görsel kirlilik oluşturan ve sık sık arıza konusu olan enerji dağıtım hatlarının yer altına alınması için çalışmalarımıza AKSA Elektrik ile başladık. Trabzon Caddesive Hükümet Caddesi'ndeki tüm hatları yer altına alıyoruz. Çalışmalar kapsamında bu caddelerimiz 200 aydınlatma direği ile ışıklandırılacaktır. Yaklaşık 5 milyon TL maliyetle, 3 ayda tamamlanmasını planladığımız çalışmalar kapsamında planlı elektrik kesintileri yapılacağı ve bu çalışmaların tamamlanmasıyla kaldırım çalışmalarına başlanacağından mahalle sakinlerimizin anlayışını rica ediyorum. AKSA Elektrik yetkililerine ilçemize olan bakışları ve bu hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum." Başkan Bıyık, Yomra'yı modern bir şehir haline getirecek bir çok projeyi hazırlamakta olduklarını da sözlerine ekledi.
 

Anahtar Kelimeler:
ELEKTRİKMustafaCadde
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.