Kadın hasta, "Kilo ver" diyen doktoru bıçakladı!

Diyarbakır'da, gittiği aile sağlığı merkezinde kendisini muayene eden Dr. Aziz Tanelçi´yi, kilo vermesi gerektiğini söyleyince bıçakla yaralayan H.E. adlı kadın gözaltına alındı. İfadesi alınan H.E., Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi´ne sevk edildi.Diyarbakır'da, şizofreni hastası olduğu öne sürülen 39 yaşında H.E., muayene olmak için Kayapınar ilçesindeki Lunapark Aile Sağlığı Merkezi'ne gitti.

KİLO VERMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

Dr. Aziz Tanelçi, muayene ettiği H.E.´ye kronik rahatsızlığını hatırlatıp kilo vermesi gerektiğini söyledi. Sinirlenen H.E., Dr. Tanelçi'ye bıçakla saldırdı.

KOLUNDAN VE OMZUNDAN YARALADI

Dr. Aziz Tanelçi, kolundan ve omzundan yaralandı. H.E. ayrıca sedye ve koltukları bıçaklayarak parçaladı. Diğer görevliler tarafından uzaklaştırılan H.E., polis tarafından gözaltına alındı.Diyarbakır Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde işlemleri tamamlanan H.E. dün gece adliyeye sevk edildi.Savcıya ifade veren H.E., psikolojik rahatsızlığının bulunduğu ve uzun süredir ilaç kullandığı iddiaları üzerine Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi´ne sevk edildi.

DOKTORUN SAĞLIK DURUMU İYİ

H.E.´ye hastanede 20 günlük tedavinin uygulanacağı ve verilecek rapor doğrultusunda tekrar savcılığa çıkarılacağı belirtildi.Dr. Aziz Tanelçi'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.Haberturk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.