Kanuni Bulvarı çalışması hızlandı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Kanuni Bulvarı için istimlâk edilen yapıların yıkımlarına hız verdi. İki haftadır Yenicuma Mahallesi Gözaçan Camii’nin olduğu alanda çalışmalarını sürdüren ekipler, belirli aralıklarla yolu trafiğe kapatıp, istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Ekipler dün sabah da yıkım için Boztepe-Çukurçayır güzergâhını trafiğe kapattı.  Trabzon'un şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası trafiğe hizmet veren sahil yolunun yükünü hafifletecek olan Kanuni Bulvarı için kamulaştırma çalışmaları sürüyor.

KARAYOLLARI, YIKIMLARA HIZ VERDİ

Trabzon'un şehir içi yükünü hafifletecek olan Kanuni Bulvarı için istimlâk edilen yapıların yıkımları tüm hızıyla sürüyor. Karayolları Genel Müdürlüğü özellikle son iki haftadır Yeni Cuma Mahallesi’ndeki yıkımlarına hız verdi. İstimlâk edilen yapıların yıkımı için dün Boztepe-Çukurçayır güzergâhı bir kez daha trafiğe kapatıldı. Yıkımın hafta içi değil de Pazar günü ve günün erken saatlerinde yapılması ise 60 binlik nüfusu olan Boztepe-Çukurçayır güzergâhında trafiğin kilitlenmesinin önüne geçildi.

HAFTA SONU OLMASI TRAFİĞİ RAHATLATTI

Yenicuma Mahallesi Gözaçan Camii’nin etrafında istimlâk edilen bazı evlerinin yıkımını gerçekleştiren ekiplerin tedbir amaçlı yolu birkaç saatliğine tamamen kapatıp, yıkım tamamlanıncaya kadar araçların geçişlerini başka güzergâha yönlendirdi. Yıkımın hafta sonu ve sabah saatlerinde yapılması ise hem ekiplerin hem de güzergâhı kullanan araçların işini kolaylaştırdı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.