Kapıdan giren herkes partili değildir

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, Trabzon ile ilgili skandal sözlere imza atan AK Parti Ankara Milletvekili adayı Mehtap Toruntay’ı kınadı. Dilekoğlu “AK Parti’nin kapısından bir vesile ile kısa süreliğine de olsa içeri giren herkes AK Partili değildir. Trabzon’umuz için hadsiz cümleler kuran her kim olursa olsun onun karşısında olacağız.” dedi.

ÇIKAR SAĞLAMAK İSTEYENLER HER DÖNEM OLMUŞTUR

Türkiye tarihine damga vuran en büyük siyasi partinin AK Parti ve en önemli şehirlerden birinin de Trabzon olduğunu belirten Dilekoğlu “AK Parti ve Trabzon’un marka değerini olumlu ya da olumsuz şekilde kullanarak bundan çıkar sağlamak isteyenler her dönemde vardır ve olmaya da devam edecektir. Dolayısıyla AK Parti’nin kapısından bir vesile ile kısa süreliğine de olsa içeri giren herkes AK Partili değildir.” diye konuştu.

HER KİM OLURSA KARŞISINDA OLACAĞIZ

Dilekoğlu, kendi reklamını yapmak için AK Parti’nin adını kullanarak Trabzon’un imajını zedelemeye çalışan Toruntay’a tepki gösterdi. Dilekoğlu “Trabzon köklü bir medeniyete sahip ve bünyesinde her türlü hoşgörü ve saygıyı yaşatan kadim bir şehirdir. Trabzon’umuz için hadsiz cümleler kurarak bundan prim sağlamaya çalışan her kim olursa olsun onun karşısında olacağız.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105