KARNESİNİ HAZIRLADILAR ANNESİNE GETİRDİLER

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi Anadolu Lisesi, teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül için karne düzenleyerek annesine verdi. Milyonlarca öğrenci velisinin karne heyecanı yaşadığı ülkemizde en anlamlı karne hediyesini Eren Bülbül'ün annesi aldı. Çarşıbaşı Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Çolak ve bir grup öğrenci, 11 Ağustos 2017 tarihinde PKK’lı teröristlerin yerini güvenlik güçlerine göstermek isterken açılan ateş sonucu teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü ziyaret etti. Anne Ayşe Bülbül’ün elini öpen ve şehidin mezarını ziyaret eden öğrenciler, Eren Bülbül adına hazırlanan karneyi ve getirdikleri çiçeği anneye verdiler. 

BÜTÜN NOTLARI 100

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi tarafından Eren Bülbül adına hazırlanan karnede dersler kısmında Vatan Sevgisi, Cesaret, Vefa, Çalışkanlık, Saygı ve Sadakat yazarken bu derslerin karşısına ise 100 tam puan yazıldı. Karnede yer alan devamsızlık kısmında ise “Aramızda” yazması dikkat çekti. Sonuç kısmında doğrudan geçti, kutucuğu işaretlenirken sınıf rehber öğretmeninin öğrenci hakkındaki görüşü kısmına ise “İyi ki Varsın Eren” yazdığı görüldü. Öğrenciler Eren'in mezarını da ziyaret etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.