KASEMİZE TEK ÇEŞİT ÇORBA DÖKÜYORLAR

CHP Ortanisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği mahalle temsilcileri toplantısına katıldı. 45 gün içerisinde 5 binden fazla esnafın elini sıkıp, sorunlarını dinlediğini belirten Akyüz “Trabzonlunun önüne bir çorba kasesi koymuşlar. Kasemize tek çeşit çorba döküyorlar. Oysaki Trabzon’un mutfağı var. Bize mutfağımız olduğunu unutturup, önümüze döktükleri çorbayı yememizi istiyorlar” dedi.

CHP Trabzon İl ve İlçe teşkilatları seçim çalışmalarına devam ediyor. Akyüz, seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar İlçesi mahallelerinin temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda buluştu.  Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, meclis üyesi adayları, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

HACISALİHOĞLU “BU ŞEHRİ YAŞANABİLİR HALE GETİREBİLİRİZ”

Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Bizim iddiamız şu; CHP’nin Adayı Mimar Salih Akyüz, 5 yılda Trabzon’u çok daha iyi yönetir, Trabzon’a çok daha fazla katkı sağlar. Meclis üyelerimiz AK Parti’nin üyelerinden daha çok çalışır ve daha verimli olur ve halkla sadece seçim sürecinde değil, her zaman iç içe olur. Bu şehri biz daha yaşanılabilir hale getiririz” dedi.

ESNAF, BORCUNU BORÇ ALARAK ÖDÜYOR

Akyüz, “Vatanımızın, milletimizin üzerine kabus gibi çöken bu zihniyetten artık kurtulmanın zamanı geldi ve geçiyor” dedi. 45 gündür 5 bin esnafın elini sıkarak, hasbihal ettiklerini ifade eden Akyüz, “İnsanlarımız inanılmaz ölçüde ekonomik dar boğazın içinde. Birçok esnaf, dükkânını kapatacak ama Trabzonluluk gururu var ya ‘Ben bu kepengi kapatırsam, komşum arkamdan ne söyler’ diye düşünüyor ve borçlarını borç alarak ödemeye çalışıyor.  Vatandaşımızın bu halini gördükçe, yapmamız gereken çok şeyin olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Trabzon’un kendi değerlerinin farkına varması gerektiğini belirten Akyüz, “Trabzonlunun önüne bir çorba kasesi koymuşlar. Kasemize tek çeşit çorba döküyorlar. Oysaki Trabzon’un mutfağı var. Bize mutfağımız olduğunu unutturup, önümüze döktükleri çorbayı yememizi istiyorlar. Bu şehrin kendi varlıkları, kendi sosyal yapısı, kaynakları, kültürü yok mu? Biz bunlara yatırım yapacağız” ifadelerini kullandı.  Ülkede ve Trabzon’da bir değişim yaşanacağını ifade eden Akyüz, “Bu seçim kadınların zaferi olacak. Kadın arkadaşlarımız çok iyi çalışıyorlar. Başarabileceğimizi hissediyoruz, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımız bunu bize hissettirdi. Ayakları yere basan, yapabileceğimiz projeleri konuşuyoruz. Birlikteliğimizi sürdüreceğiz ve bu seçimi kazanacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.