Katil silahı tutukluluk yapınca bıçağını çekmiş

Gamze Pala’nın katili sorguda cinayeti anlattı

Rize’nin Fındıklı İlçesi dün gece önce silahla vurulan sonra boğazı kesilerek öldürülen AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala’nın katili sorguda cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

ALKOL ALIP SOLUĞU ÖĞRETEVİNDE ALDI

Fındıklı Öğretmenevi’nde işlediği cinayetin ardından gece yarısı Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanan cinayet zanlısı Savaş Dalançıkar, cinayetten önce alkol aldığını söyledi. Savaş Dalarçıkar’ın sorguda, aşık olduğu fakat karşılık göremediği Gamze Pala’ya ateş ederken silahının tutukluluk yapması üzerine bıçakla boğazını kestiğini itiraf ettiği öğrenildi.

KATİL, CİNAYETİ NASIL İŞLEDİĞİN ANLATTI

Sorguda Gamze Pala’ya nasıl bağlandığını anlatan Savaş Dalançıkar, “Gamze’yi 5 yıldan fazladır tanırım. Sevgi ve aşk duygularım vardı. Sosyal tesislerde garson olarak çalıştığında zaman zaman onu görmeye giderdim. Daha sonra öğretmenevinde çalıştığı dönemde ise onu uzaktan görüyordum. Olay günü saat 5-6 sıralarında arkadaşlarla birlikte alkol aldık. Daha sonra Hayati Erkut adlı parka gittim ve burada Gamzeyi düşündüm. Sonra eve gidip, silah ile bıçak alıp tekrar parka indim. Maktulün çalıştığı öğretmen evine gitmeye karar verdim. Maktulün çalıştığı öğretmenevinde yanında bir beyefendi vardı. Çalışma arkadaşı olduğunu biliyordum. Öğretmenevi kapısından girince Gamze’ye seslendim ve silahı gösterdim. Maktul ile birlikte bulana erkek şahıs panikledi. Onların paniklemesinin ardından bende panikledim ve silahla iki el ateş ettim. Önce 4-5 metreden ateş ettim sonra yaklaşarak ateş etmeye çalıştım, silahım tutukluluk etti. Daha sonra maktulun yanına gittim. Maktul yere düşmüştü. Daha sonra boğazına bıçak darbesi vurdum”. Polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen katil, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Haberturk

Anahtar Kelimeler:
AşkOlayKatilSevgiGamze
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105