Keşke bir teşekkür etseydiler

TOKİ Başkanıyla toplantı yaptıktan sonra teşekkürü çok gördüler. Trabzon Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İl Başkanından oluşan heyet TOKİ Başkanlığını ziyaret ederek Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni istişare ettiler. Toplantı sonrası Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç dışındaki tüm siyasiler kendi sosyal medyalarında toplantı ile övündüler. Ancak ne TOKİ Başkanı Ömer bulut’a ne de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etmediler. Yalnızca Ortahisar Belediye Başkanı Genç, TOKİ Başkanına teşekkür etti. Trabzonlu siyasiler, “Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi” değerlendirme toplantısına katılmak için Ankara’daydı.  AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Muhammet Balta, Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığında; Trabzon’da yürütülen projeleri görüşmek üzere gerçekleştirilen toplantıya katıldı. TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi istişare edildi. Çömlekçi 1. Etap projesinin bitmek üzere olduğu ve yaz gelmeden ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

PROJE VE YATIRIMLARIN DETAYLARI KONUŞULDU

Trabzonlu siyasiler,  TOKİ Başkanlığında gerçekleştirilen “Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi” değerlendirme toplantısına katılmak için Ankara’daydı.  Trabzon AK Parti Milletvekillerinin hepsi toplantıda hazır bulundu.  AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, “TOKİ Başkanlığını ziyaret ettik. Şehrimizde TOKİ tarafından planlanan proje ve yatırımların detaylarını görüştük.” ifadelerine yer verirken; AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Şehrimizin problemlerinin çözümü ve halkımıza kaliteli bir yaşam standartı sunan kamu hizmetinin verilebilmesi için şehrimizin tüm dinamikleri ile uyum içerisinde gerekli temasları aksatmadan sürdürüyoruz. Kadrolarımızla milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ÇÖMLEKÇİ PROJESİ YAZ GELEMEDEN İHALEYE ÇIKACAK

TOKİ Başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ardından konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi Değerlendirme toplantısı için Ankara’daydık. Birinci etap projesi bitmek üzere, az gelmeden ihalesi yapılacak.” değerlendirmesinde bulundu. Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç ise “TOKİ idaremizin uhdesinde; Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın katılımlarıyla Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projemizi istişare ettik. TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a projelerimize ve şehrimize gösterdiği önemden ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
GençTokiKentsel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.