KISA ETEK GİYDİ NİŞAN POLİSTE BİTTİ

Kısa etek giydiği için nişanlısının kendisine sarf ettiği sözler yüzünden polise sığındı

Trabzon'da kısa etek giydiği için nişanlısının kendisine sarf ettiği sözler yüzünden polise sığındı. Polis tarafından gözaltına alınan damat adayına genç kıza bir ay süreyle yaklaşamama cezası verildi.

AİLESİNDEN HABERSİZ NİŞAN YAPMIŞ

Trabzon’da 17 yaşındaki nişanlısı Z.K.’nın kısa etek giymesine sinirlenen damat adayı S.A. (25), genç kızla kavga etti.  Bu kavganın ardından gözyaşlarına boğulan Z.K. adlı genç kız, polis merkezine giderek, kendisine hakaret eden, tehditte bulunan ve cinsel istismar uyguladığı iddia ettiği nişanlısı S.A.’dan şikayetçi oldu. Z.K. nişandan ailesini haberdi olmadığını belirterek, “S.A.’nın ailesinin katıldığı bir törenle nişanladık. Sonra ailem öğrenince S.A.’dan uzak durmamı istediler. S.A. kendisiyle kaçmama istedi. Babam beni evden çıkarmadı. S.A. beni tehdit etmeye başladı” dedi. Şikayet üzerine polis ekipleri, hakkındaki şikayet bulunan S.A.’nın evinde giderek, gözaltı yaptı.

BİR AY UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİLDİ

Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan S.A.’nın ifadesine başvurdu. S.A. “Doğum gününde kısa etek giydiği için kavga ettik. Kendisine bağırdım. Kesinlikle hakaret ve küfür etmedim. Daha sonra de öptüm. Sonra beni polise şikayet etti. Ben kendisine cinsel istismarda bulunmadım” dedi. Genç kızın anne ve babası, nişandan haberi olmadıklarını belirterek, S.A. ve evde yapılan nişana göz yuman ailesinden şikayetçi oldu. Genç kazın ailesini çekilen fotoğrafları polise delil olarak sundu. Z.K.’ya bir ay süreyle koruma kararı verildi. Olayla ilgili tehdit ve istismar iddiasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
CezaPolisEtek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.