KIZIMI GÖRMEK İSTİYORUM

Kızını göremediği için intihara teşebbüs eden genç adam eylem yapacağını söyledi

Kızını göremediği için İstanbul’da intihara teşebbüs eden Araklılı Ömer Karamahmut adlı genç adam eylemlerine devam edeceğini söyledi.

İSTANBUL’DA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

İstanbul’un Bahçelievler İlçesi Yenibosna’da Ömer Karamahmut’un yüksek gerilim hattı direğine çıkarak intihar etmek istediğini öğrenen Müge Anlı ve Esra Erol olay yerine koştu. Eşinden ayrılan ve çocuğunu göremediği için intihara teşebbüs eden Ömer Karamahmut ile görüşen Müge Anlı ve Esra Erol’un çabaları sonuç verdi. Yüksek gerilim hattı direğine çıkan Ömer Karamahmut ikna oldu ve çıktığı direkten indi.

“VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLMEDİ”

Kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini halen çocuğunu göremediğini belirten Ömer Karamahmut, “Eşimden ayrıldım, devletin bana verdiği çocuğumu görme hakkım elimden alındı” dedi. Kayınpederini suçlayan Ömer Karamahmut sığınma evinde kaldığını, İstanbul’da eylem yaptığını ve eylem yapmaya devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.