KIZINI DÖVENE DAYAK ATTILAR

Kızını saçlarından çekerek eve götürmek isteyen baba iki gencin hışmına uğradı

Psikiyatri hastası kızını yolda bulup eve götürmek isteyen baba, sokakta karşılaştığı iki gencin hışmına uğradı. Baba dayak yediği iki kişiden şikayetçi oldu.

DAYAK YİYEN BABA, POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Trabzon’da yaşanan olayda kadına şiddete seyirci kalmayan iki kişi önce biber gazı yedi ardından karakolluk oldu. Trabzon’da sık sık evden kaçan 35 yaşındaki T.A.’yı aramaya çıkan Ş.A. adlı baba, kızını Yenimahalle sahilinde buldu. Kolundan ve saçından tuttuğu kızını evine götürmek isteyen babasına direnen T.A. çığlık attı. Bu sırada olay yerine yakın bir bölgede bulunan A.A. ve A.M. adlı iki kişi olay yerine koştu. İki kişi, ‘Kızı bırak lan’ dedikleri baba Ş.A.’yı evire çevire dövdü. Kızının özürlü olduğunu ve evden kaçtığını anlatmaya çalışan baba ve eşi olay yerinden geçen polislerden yardım istedi.

“ÇIĞLIKLARI DUYUNCA, YARDIM ETMEK İSTEDİK”

Olaya müdahale ede polis, iki kişiye biber gazı sıkarak etkisiz hala getirdi. Gözaltına alınan A.A. ve A.M., “Dayak diyen bir kız olduğu için duyarsız kalmak istemedik. Biz şiddet uygulayan adamın elinden kızı aldık. Başka bir amacımız yoktu” diye konuştular. Baba Ş.A. ise kalp hastası olduğunu söylemesine rağmen iki kişinin kendisini dövdüğünü ileri sürerek, şikayetçi oldu. Hemşire olduğu öğrenilen T.A. önce babasından şikayetçi oldu, ardından şikayetinden vazgeçti. Ortahisar ilçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili olarak hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
BabaYenimahalle
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.