KOĞUŞTA İNFAZ

Cezaevinde mahkum arkadaşını kaşığı sırtına saplayarak öldürdü

Trabzon T Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu’nda iki hükümlü arasında çıkan kavgada bir kişi kaşıkla öldürüldü. Yaşanan cinayetin ardından cezaevine giden savcı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇALDIĞI KAŞIĞIN UCUNU BİLEMİŞ

Beşikdüzü T Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu’nda önceki akşam meydana gelen olayda, hırsızlık, yağma, cinsel saldırı, hürriyetten yoksun bırakma, yaralama suçlarından 52 yıla mahkum olan Sezgin T. adlı hükümlü ile cinsel istismar ve hürriyeti yoksun kılma suçlarından 16 yıla mahkum olan Bülent Ç. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir neden ötürü kavga çıktı. Çıkan kavgada Sezgin T., yemekhaneden çaldığı ve bir süredir mermerlere ve demirlere sürerek bilediği iddia edilen kaşığı Bülent Ç.’nin sırtına sapladı. Yaralanan ve kanlar içerisinde kalan hükümlü Bülent Ç., jandarma ve infaz koruma memurlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Bülent Ç. tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadı.

SAVCI CEZAEVİNDE İFADESİNİ ALDI

Yaşanan cinayetin ardından hücreye konulduğu ileri sürülen hükümlü Sezgin T., ilk ifadesinin naklini istediği cezaevine yapılmadığı için cinayet işlediğini söylediği öğrenildi. Cinayeti aydınlatmak için cezaevine giden cezaevi savcısı, olayın görgü tanığı olup olmadığını araştırdığı öğrenildi. Savcı ayrıca, cinayetin nakil edilmediğini için mi yoksa istismar suçundan mahkum olarak Bülent Ç.’den intikam almak amacıyla mı öldürüldüğünü araştırdığı öğrenildi.  Bu arada Bülent Ç. olayı işlediği 2015 yılında belediye çalışanı olduğu için öfkeli kalabalık belediye önünde toplanmış ve yürüyüş yapmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.