Kongreler bir süre daha askıda

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, koronavirüs sürecinin ardından askıya alınan kongre sürecinin ne zaman başlayacağı ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Revi, “Genel Merkez normalde haziran ayının ortasından itibaren kongre sürecini başlatmayı düşünüyordu. Her hafta sonu sıkıştırılmış şekilde kongre yapılacaktı. Bundan bir süre önce Sayın Cumhurbaşkanımız kongrenin bir süre daha ötelendiğini açıkladı ve yeni tarih de henüz belirlenmedi.” dedi.

“TRABZON’DA HİÇ BAŞLAMADIK”

Koronavirüs sürecinin ardından Trabzon AK Partide askıya alınan kongre süreci ne zaman başlayacak? Sorusunu sorduğumuz Başkan Revi, “Genel Merkez normalde haziran ayının ortasından itibaren kongre sürecini başlatmayı düşünüyordu. Biz de bununla ilgili bir çalışma yapıp, göndermiştik. Her hafta sonu sıkıştırılmış şekilde kongre yapılacaktı. Bundan bir süre önce Sayın Cumhurbaşkanımız kongrenin bir süre daha ötelendiğini açıkladı ve yeni tarih de henüz belirlenmedi.” diye konuştu.

Türkiye genelinde 180 civarı kongre yapıldığını ama Trabzon’da kongrelere hiç başlanılmadığını hatırlatan Başkan Revi, “Trabzon’da 18 ilçemizde hiç kongre yapılmadı. Kadın kolları ve gençlik kolları da yapmadı. İnşallah ilerleyen günlerde başlayacağız ama şu an net bir tarih yok.” açıklamalarına yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeAk PartiBaşkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.