Köpeğe tecavüz ederken yakalandı! 

Hatay'da mide bulandıran olay; gözaltına alındı...

Mide bulandıran olay Hatay'ın Samandağ ilçesinde meydana geldi. 60 yaşındaki M.F, Deniz Mahallesi'ndeki evinde köpeğe tecavüz ederken yakalandı. Yoldan geçen bir vatandaş olayı görünce telefonuyla görüntülerini çekti ve sosyal medyada paylaştı. Hatay İlçe Emniyet Müdürlüğü hareket geçti ve sapkın adam gözaltına alındı. 

Hatay'ın Samandağ ilçesinde köpeğe cinsel saldırıda bulunurken görüntülenen M.F. (60), gözaltına alındı. İlçeye bağlı Deniz Mahallesi'ndeki evinde köpeğe cinsel saldırıda bulunan M.F.'yi, sokaktan geçen bir vatandaş, pencereden cep telefonuyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı. Tepkilere neden olan görüntüler üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçerek M.F.'yi gözaltına aldı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, cumhuriyet savcısının talimatıyla M.F. hakkında tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
HataySosyalKöpek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.