Koronavirüs testi pozitif çıkan eşine seslendi

Koronavirüs testi pozitif çıkan eşine böyle seslendi: Söz verdiğim gibi dimdik duracağım

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Nuhoğlu’nun şoförün Nevzat Kotbaş'ın Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Yaşanan bu gelişme sonrası tüm belediye personeli evlerinde 14 gün izole edileceği bildirilmişti.

Başkanın makam şoförü Nevzat Kotbaş’ın eşi Leyla Kotbaş’tan duygulandıran bir mesaj geldi. Kotbaş eşine ve destek verenlere teşekkür ettiği mesajında: "Bu bir kaç gün asır gibi gelse de rabbim daha büyük ayrılıklar vermesin diliyorum” ifadelerini kullandı.

Leyla Kotbaş yayınladığı mesajda;

“Bu bir sınav bizim için... Ve biz bu sınavı sabır ile tevekkül ile dualar ile aşacağız. Şuan bizim üzülmeye değil iyi olmaya ihtiyacımız var az kaldı bitecek rabbim in izni ile bu günler sana söz verdim dimdik duracağım ağlamayacağım. Senin için kızımız için sevdiklerimiz ailelerimiz için güçlü olacağım. Dediğin gibi her şerde bir hayır vardır. Bu bir kaç gün Asır gibi gelse de rabbim daha büyük ayrılıklar vermesin diliyorum.... Yanımızda olan bizi arayan mesaj atan maddi manevi destek olan moral veren ilk başta belediye başkanımız Mümin Nuhoğlu beye eşine, sonra da ailelerimiz başta olmak üzere bütün eş dost akrabalarımız a çok teşekkür ediyorum. Belki dikili taşımız olmadı ama çok şükür çok işten çok samimi derdimizi derdi bilen bizimle üzülüp bizimle gülen dostlar biriktirdik. Yüzlerce kişi dua zinciri oluşturdu. Geri dönmediğimiz herkese sonsuz teşekkür ederiz iyi ki varsınız. Bugünleri beraber aşacağız hep beraber inşallah...” ifadelerini kullandı.

Bu arada Nevzat Kotbaş ise görünütülü olarak sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak kendisini arayıp soranlara teşekkür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.