Kovanlı Köyü’nün yol isyanı 

Çarşıbaşı Kovanlı Köyü Kıran Mahallesinde mevcut yolda meydana gelen kopmalar mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Kovanlı Köyü Kıran Mahallesi sakinleri mevcut yolda daha önce de 3 kez kopmalar meydana geldiğini belirterek mahallelerinden geçen yola istinat duvarı yapılmasını istedi. Çarşıbaşı Kovanlı Köyü Kıran Mahallesinde mevcut yolda meydana gelen kopmalar mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

YOLDA KOPMALAR DEVAM EDİYOR

Çarşıbaşı Kovanlı Köyü Kıran Mahallesinde mevcut yolda meydana gelen kopmalar nedeniyle yerine 9 metre 25 cm uzunluğunda yol yaptıklarını belirten mahalle sakinleri arazinin eğimli olmasından dolayı yoldaki kopmaların belirli araklıklarla devam ettiğini söyledi. Mahalle sakinleri,  bir önceki belediyeye başkanının ve şimdiki başkanın söz vermesine rağmen yapılması gereken istinat duvarının yapılmadığını iddia etti.

MAHALLELİ YOL DEĞİL İSTİNAT DUVARI İSTİYOR

Daha önce mevcut yolda 3 kez kopmalar yaşandığını belirten mahalle sakinlerinden Hayrullah Selçik, “Dördüncü kopma geçen yılın son aylarında yaşandı.  Eski başkan 250 bin civarında bir maliyeti olacağını söyledi. Yeni başkan da yaptırmadı. Şimdi yolu açtırdık ama yolun açılması yerine istinat duvarı yapılmasını istiyoruz. Ben gurbetçiyim hanımım da evde yalnız kalıyor. Bir kez daha kopsa çeşme, mezarlıklar kopup aşağı inecek. Yolu açmasak kimse yoldan geçemeyecek. Yol açılmayınca ne çocuklar okula gidebiliyor, ne hastalar hastaneye gidebiliyor” diyerek, yetkililere seslendi.  Hayrullah Selçik, mahalle yollarına biran önce istinat yapılmasını istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.