KOVİD HASTA 1516 TEDAVİ GÖREN 413

Trabzon’da virüs hızla yayılıyor, yasaklar kapıya dayandı

Trabzon’da koronavirüs hastalığı hızla yayılıyor, yasaklar kapıya dayandı

RAKAMLAR BAYRAM ÖNCESİNE GÖRE ARTTI

Kurban Bayramı sonrasında koranavirüs hasta sayısında artış meydana geldi. Rakamların artması Kurban Bayram sürecinde, maske, mesafe ve hijyenin unutulduğu ortaya koydu. Trabzon’da hastalık hızla yayılmaya devam ederken, yasakların her an gelebileceğini belirtildi. Trabzon’da, Kurban Bayramı öncesinde 1103 olan vaka sayası, 1516’ye ulaştı. Halen Trabzon’daki hastanelerde tedavi altında 413 kişinin tutulduğu öğrenildi. Trabzon’da 31 bin 37 kişiyi Kovid-19 test yapıldığı ve 1 entübe 12 hastanın ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulduğu ileri sürüldü.

25 KİŞİ KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ

Koronavirüse yakalanan  2’si şehir dışından 25 kişi Trabzon’da hayatını kaybetti.  Hastanelere başvuran hastalardan 32’sinin ise alınan sürüntüye yapılan testinin negatif çıkmasına rağmen akciğer filmlerinin pozitif olduğu belirlendi. Bu hastalarla birlikte toplam 445 kişinin hastanelerde tedavi ve gözlem altında tutulduğu ileri sürüldü.

BAŞKAN YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINDA

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Daire Başkanı Hüseyin Türker, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Trabzon’da bazı belediyelerde çalışanlarının testleri pozitif çıkmıştı. Trabzon Büyükşehir Belediyesinde Yol Bakım Daire Başkanlığında görevli 2 işçinin Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Daire Başkanı Hüseyin Türker’de test yaptırmıştı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Türker, hastanede tedavi altın alınmıştı. Türker’in hastanede tedavisi sürerken yoğun bakım ünitesine alındığı belirtildi.Bu arada Trabzon’un Ortahisar ve Akçaabat ilçelerinin yanı sıra Of ilçesinde de koronavirüs hasta sayısında artış olduğu ileri sürüldü.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.