KTÜ'lü öğretim üyesi koronavirüse yenildi

Bir süredir tedavisi süren öğretim görevlisi yaşamını yitirdi.Trabzon'da dün itibariyle 9 olan vefat sayısı artıyor. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi koronavirüs yoğun bakımında tedavi altında olan iki kişi daha bugün yaşamını yitirdi.Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğretim üyesi Mustafa Sabri Duman, geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkmasıyla hastanede tedavi altına alınmasının ardından bugün hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Duman'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Örem de doğruladı. Aynı zamanda Trabzonspor'un eski yöneticilerinden olan Örem yayınladığı mesajda "Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Sabri Duman'ı yakalanmış olduğu Covid-19 hastalığı sonucu maalesef kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm KTÜ camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Duman'ın yan yanı sıra 72 yaşında Araklılı bir hastanın daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.Böylece bugün itibariyle Trabzon'da koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 11 oldu.

Anahtar Kelimeler:
KtüVefatMakineCOVID
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105