“Küfür ettiler kendimi korudum”

TRABZON'UN Ortahisar ilçesi İskenderpaşa Mahallesinde bıçaklı kavganın şüphelisi Cem V., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BIÇAKLADI OLAY YERİNDEN KAÇTI 

Ağrı'nın Patnos ilçesinden geldikleri öğrenilen Cem V. (27), Volkan V. (24) ve Şirin V.'nin (44) Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki İskenderpaşa mahallesinde bir çay ocağındaki sözlü tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Cem V., elindeki bıçak ile kuzeni Volkan V. ve amcası Şirin V.'yi bıçakladı. Vatandaşlar araya girerek akrabaların kavgasını ayırırken, C.V. isimli şahıs olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri kaçan Cem V.'yi yakaladı. 

YAŞANANLARI POLİSE ANLATTI 

Amcası Şirin V. ve amcasının oğlu Volkan V.’yi bıçaklayan Cem V., olay günü yaşananları sorguda polise anlattı. Amcasının oğlunun kendisine ters ters baktığını sonra küfür ettiğini ileri süren Cem V., “Bana saldırdılar. Beni dövmeye başlayınca, inşaatlarda kullandığım bıçağımı çıkardım ve rastgele salladım. Ben sadece kendimi korudum” dedi.  Tutuklanan şüpheli Cem V. ile ilgili soruşturma sürüyor. Bu arada iki yaralını durumunu iyi olduğu belirtildi.günebakış

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.