Kulübedeki köpeği vurdular!

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Tos Mahallesinde bir köpek kulübesinde silahla vurularak katledildi. Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Trabzon’da hayvana şiddet haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Akçaabat’ta hayvanların toplu olarak katledilmesinin ardından bir haberde Trabzon’un Ortahisarİlçesine bağlı Tosköy Köyünden geldi.  Bağda kulübesinde silahla vurularak hunharca katledilen köpek, Trabzon’da infial uyandırdı. Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO), olayla ilgili suç duyurunda bulunacağını açıkladı.

TEPKİLER KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Akçaabat’ın Söğütlü Mahallesi'nde bir çöplükte bilinçli olarak zehirlenen hayvanların katledilmesi Trabzon’da infial yaratmıştı. Bu olaya tepkiler sürerken bir hayvana şiddet haberi de Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Tosköy Köyünden geldi.  Bağda kulübesinde silahla vurulan köpek, sahibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun’da bir özel kliniğe kaldırılsa da kurtarılamadı.  Kısa sürede sosyal medyada yayılan olaya tepkiler çığ gibi büyüdü.

TRAHAYKO’DAN SUÇ DUYURUSU

Olayla ilgili açıklamada bulunan Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği TRAHAYKO, “Trabzon Tosköy köyünde bir köpek katledildi. Köpeği öldürüldükten sonra mermiler bile toplanmış. Bağdaki savunmasız bir köpekten ne istediniz? Ne yapmış olabilir bunları yaşamak için? Tecavüz mü etti? Hırsızlık mı yaptı? Çocuğunu mu kaçırdı? Ne yaptı? Azıcık vicdanı olan olayla ilgili ne biliyorsa lütfen bize ulaşsın. TRAHAYKO olarak ayrıca suç duyurusunda bulunacağız.” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.