Kunduracılar ışıl ışıl turist bekliyor

TİSAD Başkanı Murat Çavga’nın geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştığı Meydan ve civarındaki esnafın gece belli saatlere kadar hizmet verme önerisine Kunduracılaresnafı sahip çıktı. Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga’nın geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştığı Meydan ve civarındaki esnafın gece belli saatlere kadar hizmet verme önerisine Kunduracılar esnafı sahip çıktı. Kunduracılar Caddesi Esnafı alınan yeni kararla iş yerlerini gece 24.00’a kadar açık tutacak.

TİSAD ÖNERİ SUNDU

TİSAD Başkanı Çavga, “Trabzon’da akşamları yapacak bir şey yok” algısının yıkılması, turizm ve esnaf piyasanın canlanması için geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile Meydan ve civarındaki esnafın gece belli saatlere kadar hizmet verme önerisini paylaşmıştı. O öneri Trabzon esnafında karşılık buldu. Kunduracılar Caddesi Esnafı alınan yeni kararla iş yerlerini gece 24.00’a kadar açık tutacağı öğrenildi.

KUNDURACILAR ESNAFINDA KARŞILIK BULDU

Alınan kararı kamuoyuna duyuran Başkan Çavga “İlimize gelen misafirlerimizin gece boş vakitlerini geçirebilmeleri, gündüz alışveriş imkanı bulamayanların bu ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri, ayrıca Trabzon'un Turizm Şehri imajına katkıda bulunmak amacıyla Kunduracılar Caddesi Esnafımız alınan kararla iş yerlerini bu gün itibari ile saat 24.00'a kadar açık tutacaklardır. Her akşam farklı etkinliklerin planlandığı Kunduracılar caddesindeki etkinliklerde buluşmak dileğiyle.” İfadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.