Maçka'da iki şehit

Trabzon'un Maçka İlçesi, Köprüyanı Mahallesi kırsalında güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği arama tarama faaliyetleri sırasında, teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çatışmada bir astsubay ve bir sivil şehit olurken, bir poliste karnından yaralandı. Güvenlik Güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışmanın sürdüğü ve bölgeye çok sayıda zırhlı araç ile birlik sevk edildiği öğrenildi.

PUSUYA DÜŞTÜLER

Trabzon kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Son bir haftada Maçka kırsalındaki bazı yayla evlerinde gıda maddesi çalındığı ihbarını alan güvenlik güçleri, bölgede arama ve tarama faaliyetlerinde sıklaştırdı. Üç gündür bölge istihbarati çalışma yapan güvenlik güçleri, dün saat 15.00 sıralarında terör örgütü tarafından pusuya düşürüldü. Çıkan çatışmada bir sivil ve asker şehit düştü. 

HASTANEYE KALDIRILDI

Çıkan çatışmada karnından yaralandığı belirlenen polis memuru ise kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bölgede çatışmanın devam ettiği bildirilirken, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Ekipleri ile Trabzon Jandarma Özel Hareket Timleri de bölgeye gönderildiği öğrenildi. Burada çatışmanın olduğu ilçede Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun halk günü yaptığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Gazete61Maçkada şehit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.