Makam kapısı olmayacak

Bağ-Kur Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmalarına devam eden CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, esnafın ekonomik kriz nedeniyle güç durumda olduğunu söyledi. Akyüz “Belediye başkanı olursam her zaman halkın içinde olacağım. Benim kapım olmayacak, söküp atacağım” dedi.

TRABZON İÇİN YENİDEN BAŞLAYALIM

Bağ-Kur Sanayi Sitesi esnafının yaşanan ekonomik kriz nedeniyle güç durumda olduğunu belirten Akyüz,  bir esnafın  “Seçildikten sonra kapınız kapalı olacak mı?” sorusuna yanıt verdi.  Akyüz “Benim kapım olmayacak, söküp atacağım, Belediye başkanı olursam her zaman halkın içinde olacağım. 2 ayda bir belediyenin gelir ve giderlerini halkla paylaşacağım. Böylece nereye ne harcadık vatandaşımız bilecek” dedi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Akyüz, mahalle meclisleri kuracağını hatırlatarak; esnafa seslendi.  Akyüz “Şehrimizin sokakları dökülüyor, mahallelerimizde hiç bir sosyal donatı yok, aydınlatmalar yetersiz. Gençlerimiz şehrimizde yaşamak istemiyor, kaçıyorlar. Şehrimiz çok geriledi. Trabzon için yeniden başlayalım, güçlü bir ses çıkaralım!” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.