MEHMET ALİ YILMAZ'A ÖZLEM VAR

Trabzonspor taraftarı; 'Ben Mehmet Ali Yılmaz'ı özledim, hakkımızı kimse yiyemezdi'

Bu sözlerin sahibi bir Trabzonspor taraftarı. Öylesine canı yanmış ki yönetim bu konuda sessiz kalmasına böyle tepki göstermiş

Trabzonspor'un Galatasaray karşısında hakem Ümit Öztürk tarafından doğranması sosyal medyada bordo-mavili taraftarlar büyük tepki gösterdi. Onbinlerce Trabzonsporlu, TFF ve MHK’nin kendilerini resmen katlettiğini ancak yönetimin buna seyirci kaldığını dile getirdi. Bunların içinde bir tweet vardı ki yine binlerce kez paylaşıldı ve onbinlerce beğeni aldı. Trabzonspor yönetimine ağır eleştiri getiren Nihat Kumaş isimle bordo-mavili renkleri gönül veren taraftar, “Ben Mehmet Ali Yılmaz’ı özledim. En azından kimse hakkımızı yiyemezdi. Maalesef onun gücünde bir başkan ve yöneticimiz yok” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105