Mehmet'i kim kaçırdı?

Trabzon’da yaşayan iki çocuk babası Mehmet Tüysüz 10 gün önce ortadan kayboldu. Mehmet Tüysüz’ün hayatından endişe ettiğini ileri süren kardeşleri, bir an önce bulunmasını istedi.

ÇÖMLEKÇİ’DE BULUŞMA YAPACAKTI

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde bir kişiyle buluşmak üzere evden çıkan Mehmet Tüysüz’den 10 gündür haber alınamıyor. Evden çıktıktan sonra amcaoğlu Adnan Tüysüz ile bir telefon görüşmesi yapan Mehmet Tüysüz, Rize’den gelen bir kişiyle Çömlekçi’de buluşacağını belirterek telefonu kapadı. Bu görüşmenin ardından telefonu bir daha açılmayan Mehmet Tüysüz tüm aramalara rağmen bulunamadı.

KARDEŞLERİ POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Evine dönmeyen Mehmet Tüysüz’ün kardeşleri polis merkezine giderek, suç duyurusunda bulundu. Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Mehmet Tüysüz’ün bir an önce bulunmasını isteyen kardeşleri, Mehmet Tüysüz’ün eski eşini ve kocasının adını polise verdi. Mehmet Tüysüz’ün bir süre önce jandarmaya verdiği dilekçede, ‘Başıma bir olay gelirse, eski eşimin kocası sorumludur’ şeklinde bir dilekçe verdiği ileri sürüldü.

POLİS SAVCIDAN TALİMAT BEKLİYOR

Şikayetin ardından polisin hareket geçmesi bekleniyor. Savcıdan MOBESE kayıtlarını incelemek için talimat bekleyen polis, Mehmet Tüysüz’ün cep telefonunun son olarak nereden sinyal verdiği ve kimlerle konuştuğunu belirleyecek. Mehmet Tüysüz’ün yakınları geç olmadan çalışmanın başlatılmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105