Metin Alper oğlu Trabzon'da dünya evine girdi

Trabzon eski Emniyet Müdürü Metin Alper, oğlunun düğünü Trabzon’da yaptı. Alper’in oğlu Av. Ahmet Alper, Av. İlayda Aydın ile Trabzon’da yapılan törenle dünya evine girdi. Sudan Büyükelçiliği İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Trabzon eski Emniyet Müdürü Metin Alper ve Kezban Alper çiftinin oğulları Ahmet Alper, Beyhan - Erol Aydın çiftinin kızları İlayda Aydın ile dünya evine girdi. 
Trabzon Hilton Otel’de bugün 18:00’da yapılan törende, genç çiftin nikahını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kıydı. 
Çiftin nikah şahitliklerini ise Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sibel Suiçmez ve yakın arkadaşları yaptı. 
Nikah töreninin ardından aynı yerde düğün törenine de Trabzon'da spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış sima da katıldı. 
Genç çifte, biz de 61saat.com olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105