MİRAS YÜZÜNDEN KAZMALI KAVGA

Trabzon’da ölen babalarının ardından iki kardeş ve anne miras kavgasına tutuştu. Anne ve iki kardeşi hapis istemiyle dava açıldı.

MİRAS YÜZÜNDEN BİRBİRİNE GİRDİLER

Trabzon’un Yomra İlçesndei babalarını kaybeden iki erkek kardeş, mezar ziyaretinin ardından birlikte oturan anne ve kız kardeşlerinin evine gitti. Evde bir süre sohbet eden kardeşler ve anne arasında miras yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.A. kız kardeşi H.A.’yı dövdü, H.A. adlı kız kardeş ise ağabeyine kazma ile saldırdı. Bu sırada oğlunu kızını dövmesine sinirlenen anne M.A. ise eline geçirdiği odunla oğlu A.A.’ya vurmak istedi.  Kavgaya evde bulunan diğer kardeş R.A. ve eşi F.A. müdahale etti. Karı koca, anne ve iki kardeş arasında çıkan kavgayı yatıştırdı.

ANNE VE İKİ ÇOCUĞUNA HAPİS İSTENDİ

Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine taraflar hakkında soruşturma başlatıldı. Anne ve iki çocuğu haklarındaki suçlamaları reddetti. Soruşturmayı tamamlayan savcı, A.A. hakkında kardeşe karşı basit yaralama, H.A. hakkında silahla basit yaralamaya teşebbüs ve anne H.A. hakkında ise silahla basit yaralamaya teşebbüs iddiasıyla dava açtı. Anne ve iki çocuğuna 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis isteyen savcı, hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Anne ve iki çocuğu asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
MezarCezaKızAnneBabaKazma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.