Nöbetçi askere ‘Zeytin Dalı’ mektubu

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesindeki İsmail Çavuş İmam Hatip Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Havvanur Demirci’nin okulun yanındaki jandarma karakolunda nöbet askere verdiği mektup duygu dolu anlara neden oldu. Zeytin Dalı harekatına destek vermek için içindeki duyguları mini bir mektuba dönüştüren Demirci’nin bu davranışı takdir edilerek ödüllendirildi.

Çarşıbaşı İsmail Çavuş İmam Hatip Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi 11 yaşındaki Havvanur Demirci, devletimizin terör yuvalarını yerinde yok etmek ve ülke güvenliğini sağlamlaştırmak için başlattığı "Zeytin Dalı" operasyonuna duygusal bir destek verdi. Eline geçen bir kartın arkasına "Sevgili Askerlerimiz, siz bizi koruyor ve vatanımıza sahip çıkıyorsunuz. Bizim de size can borcumuz var. Ben çocuk olduğum için fazla bir şey yapamıyorum, bu mektubu yazıyorum" şeklinde yazan Havvanur Demirci, mektubu koyacağı zarfını da kendisi tasarlayarak, okulumuzun karşısında bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı önündeki nöbetçi askere verdi. Minik yavrunun desteğini gören ve buna kayıtsız kalmayan İlçe Jandarma Komutanı Abdurrahman Çakır, beraberindekilerle birlikte okula giderek hem Havvanur’la tanışıp hediyeler verdi, hem de kendisine ve okula teşekkürlerini iletti.

Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürü Ertan Usta, “Öğrencimizin minik yüreğinden çıkan, ince düşünceli ve duygusal kocaman desteğe kayıtsız kalmayan komutanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.