O senin baban evlat

Ninesini gasp ettiği için ceza yedi, izinli çıkıp babayı tehdit edince yeniden cezaevine döndü

NİNEYİ GASP ETTİ BABAYI SİLAHLA TEHDİT

Trabzon’da ninesini gasp ettiği için hapis cezası yedi, kovid nedeniyle cezaevinden izinli çıkıp babasını silahla tehdit edince yeniden cezaevine döndü.

BABAANNESİNİ ETEĞİNDEKİ KESEYİ ALMIŞTI
Trabzon'un Karakaya Mahallesi'nde1 Eylül 2016 tarihinde evinin altındaki inek damında bulunan babaannesi K.Ş.'yi tokatlayıp, boğazını sıkıp yere yatırdıktan sonra eteğindeki para kesesini koparak 10 bin 200 TL'yi gasp eden M.Ş. yargılandığı mahkeme tarafından 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme daha sonra pişmanlık duyan sanığa iyi hal indirimi uygulayarak cezasını 4 yıl 2 ay hapse düşürdü. Cezası onanan M.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

JANDARMAYI ARADI OĞLUNU ŞİKAYET ETTİ

Yargılama sırasında utandığını belirten M.Ş., pandemi nedeniyle cezaevinden izinli çıktı. Cezaevinden izinli çıkan M.Ş., bu sefer babası K.Ş.’yi silahla tehdit etiği iddiasıyla karşı karşı kaldı. Baba K.Ş., cezaevinden izinli çıktıktan sonra kendisinden para istediğini ileri sürdüğü oğlunun evinin kapısına dayandığını ve silahla üç kez havaya ateş ederek tehditler yağdırdığını söyledi. Evde bulunmadığı ve silah seslerini duyduğunu belirten baba oğlundan şikayetçi oldu.

SİLAH ATMADIĞINI TORPİL ATTIĞINI SÖYLEDİ

Baba K.Ş.’nin şikayeti üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan M.Ş. ninesi K.Ş.’nin mezarını ziyaret ettikten sonra torpil attığını söyledi. Babasının olay yerinde olmadığını evden uzakta olduğu belirten M.Ş., ailesinden kimsiye hakaret ve tehdit etmediğini söyledi. Alkollü olduğu ileri sürülen M.Ş.’nin kardeşi ise verdiği ifadesinde ağabeyinin elindeki silah gördüğünü belirtti. İfadesi alınan ve mahkemeye sevk edilen M.Ş. tutuklandı. M.Ş. hakkında silahlı tehdit ve hakaret iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
BabaGaspNine
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.