OKUL MÜDÜRÜ  KUNDAKÇI MI?

Trabzon’da bir okul müdürü hakkında kundakçılık iddiasıyla soruşturma başlatıldı

Trabzon’da gece yarısı kundaklanan aracın şüphelisi olarak bir okul müdürü hakkında soruşturma başlatıldı.

EVİNE EŞİNİ ALDATTIN MEKTUBU GELMİŞ

Trabzon’un Karşıyaka Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı’nda 7 Temmuz 2020 tarihinde sabaha karşı saat 02.30 sıralarında 61 KV… plakalı bir araç kundaklandı. Benzin atılarak yakılan aracın sahibi Ö.B., aracını yakan kişinin bir okulun müdürü olduğunu iddia ederek, suç duyurusunda bulundu. Eşinin de öğretmen olduğu öğrenilen araç sahibi Ö.B., gündüz saatlerinden iş yerinin karşısında ve çevresinde okul müdürü T.B.’nin aracını gördüğünü ve kendisinin  işyerini gözetlediğini ileri sürdü. Ö.B. ifadesinde, 3-4 ay önce evine eşini aldattığı yönünde bir mektup geldiğini ve eşinin ankesörlü telefondan aranarak, bu bağlamda sözlerin sarf edildiğini anlattı.

İKİ İSTASYONDAN PET ŞİŞEYLE YAKIT ALMIŞ

Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis, olay yerine yakın bölgedeki tüm güvenlik kameralarında çalışma yaptı. T.B.’nin kullandığı aracı Çarşıbaşı – Trabzon arasında iki kez girdiği benzin istasyonundan bidon ve pet şişede akaryakıt aldığını belirledi. Polis ayrıca T.B.’nin gece yarısı olay yerinden aracıyla geçtiğini tespit etti. Kundakçı iddiasıyla gözaltına alınan T.B. hakkındaki iddiaları reddederek, akaryakıtı köydeki tarım aletlerinde kullanmak için aldığını söyledi. Köyden şehre geldiğin evde yemek olmadığı için gece yarası yemek almak için şehre indiğini ileri süren T.B. aracı kundaklanan şahsı tanımadığını söyledi. T.B. hakkında başlatılan soruşturma sürüyor. Bu arada T.B. hakkında idari bir soruşturmanın olup olmadığı merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.