Okul servisleri eğitime girdi

Trabzon’da yüz yüze eğitim-öğretimin başlamasının ardından Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri ve Rehber Personeli eğitime alındı. Dün 10.00’da Trabzon Olgunlaşma Enstitüsünde yapılan eğitimde şoförlere hijyen kuralları ve yapılması gerekenler anlatıldı.

MEB EĞİTİM KORONA EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

Trabzon’da Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri ve Rehber Personel için Ortahisar ilçesinde Pandemi Döneminde Hijyen Kuralları eğitimi ücretsiz verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen eğitim dün 10.00’da Trabzon Olgunlaşma Enstitüsünde yapıldı. Şu an için özel servis şoförleri ve rehber personel için hijyen eğitimi istenilmezken eğitimin gerekli görülmesi durumunda şoförlere bilgilendirme yapıldı. Eğitim, servis araçlarında hizmetin öncesinde ve sonrasında alınabilecek hijyen tedbirleri ile olabilecek olumsuzlukları engellemek için bu kurs verildi.

Anahtar Kelimeler:
OkulServisRehber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105