Trabzon'da sevgilisine mesaj atan Alper Korkmz'a sokak ortaından yumruk atarak ölümüne neden olan İsmail C. tutuklandı.

MESAJI GÖRMÜŞ

Trabzon'un Gazipaşa Mahallesi'nde 16 Mart  gecesi meydana gelen olayda, Afganlı kız arkadaşı T.Y.'nin telefonunda Alper Korkmaz'ın attığı günaydın seksi şeytan mesajını gördü. Bunun üzerine kız arkadaşının 552 715.. nolu cep telefonundan Alper Korkmaz'ı arayan İsmail C., konuşmak istediğini söyledi. Kız arakadaşını yanına alan İsmail C. ve Alper Korkmaz bir kafede buluştu. Kafede tartışma çıkınca taraflar sokağa çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsamil C. Alper Kokrmaz'a yumruk attı. Aldığı darbe ile yere düşen Korkmaz olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

MESAJI SORMUŞ

Bu sırada olay yerinden kız arkadşıyla kaçan harita müdendisi olduğu ileri sürülen İsmail C. polis tarafındna gözaltına alındı. Sevgilisine atılan mesajın sebebini sorduğunu belirten İsmail C., "Çıkan tartışmada elimi sallarken Alper yere düştü" dediği öğrenildi.Tanık olarak ifadesi alınan Afganlı T.Y. ise sevgilisinin mesajı görmesinin ardından kıskandığını belirterek, Alper'in de kendisinin arkadaşı olduğunu ve tarafları sakinleştiremediğini söyledi.İdalerin alıonmasının ardıdan adliyeye sevk edilen İsmail C. tutuklandı. 

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Hastanede 2 ameliyat geçiren Korkmaz, bir hafta süren tyaşam savaşını kaybetti.Korkmaz, bugün İskenderpaşa Camiinde, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.haberturk
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birisi 2 yıl önce

Ah, Alper. Hem çocuğu yaktın, hem kendini. Senin ne işin var elalemin sevgilisiyle? Sana mı yanalım, karşıdaki çocuğa mı? Belli ki niyeti öldürmek değil. Ama ecelin onun elinden ol uş. Allah rahmet eylesin. Ailene sabır versin. Diğer çocuğa da Allah yardım etsin.

Avatar
Mk 2 yıl önce

ismail efendi bi cocuktur. Olmasaydi boyle keske. 2 tarafada yazik olmus

banner63

banner105