Ölümden döndü, görevine başladı

Trabzon’un sevilen zabıt kâtibi Özlem Gökhan, 5 ay sonra eski görevine geri döndü. Burdur’da Salih Cem Gökhan’ın kullandığı 61 KV 033 plakalı araç, Karamanlı ilçesi Bademli Mahallesi’nde takla attı. Takla atan aracın altında kalan Özlem Gökhan, ağır yaralı olarak Antalya’ya kaldırıldı. Aracın sürücüsü Cem Gökhan ve oğlu Ömer Gökhan ise kazadan burnu kanamadan çıktı. Kazanın ardından sevenlerini önce üzen ardından da mutlu eden Özlem Gökhan, bu süre içerisinde 3 ayrı ameliyat geçirdi. Fizik tedavi alan genç zabıt kâtibi Özlem Gökhan, 5 ay sonra görevine yeniden başladı.

ESKİSİNDEN DAHA İYİ ÇALIŞIYOR

Amasya’dan Antalya’ya tatile giderken geçirdiği kazının ardından yeniden hayata tutunan Özlem Gökhan, eski günlerine geri döndü. Kaburgasındaki, omzundaki ve ayağındaki kırığın tedavisinin devam edildiği öğrenilen Özlem Gökhan’ın bir süre daha fizik tedavi alacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonKazaölümGörev
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.