ORTAHİSAR GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANINI SEÇTİ

ORTAHİSAR GAZETECİLER CEMİYETİ SEÇİMİNİ YAPTI YENİ BAŞKAN EMİROĞLU OLDU

Yeni Kurulan  Ortahisar  Gazeteciler Cemiyeti 1. Olağan Genel Kurulunu (T.M.K . 76) Maddesine Göre Gerçekleştirdi.

Genel kurul, Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü (Dernekler Kanununa Göre)  4721 sayılı Türk Medeni Kanununun 76. Maddesi gereği üyelerin bir araya gelmeksizin yazılı katılımıyla gerçekleştirdi.
Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti ilk olarak tüzükte yapılan değişiklikleri onayladıktan sonra yeni tüzüğe göre tek isimle gidilen Başkanlık seçimini yaparak tüm üyelerin oyunu alan yeni Başkan İbrahim Hakkı EMİROĞLU’nu seçtikten sonra Yönetim Kurulu seçimini yaptı.
Yeni Yönetim Kurulu yeni tüzüğe göre 9 asıl 9 yedek kişi olarak seçimini yaptıktan sonra sırası ile yeni tüzüğe göre diğer kurulların seçimine geçildi sırası seçilen kurullar şunlar:
1 - Denetim Kurulu  (3 - Asıl 3 - Yedek )
2 -  Disiplin Kurulu   (3 - Asıl 3 - Yedek )
3 - BOLATAJ KURULU    (3 - Asıl 3 - Yedek )
4 – Yüksek İstişare Kurulu  (3 - Asıl 3 - Yedek )
5 – Onur Kurulu  (3 - Asıl 3 - Yedek )
6 – Meclis Başkanlığı 
Kurucu Başkan Kenan SARI yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İlimizde yaklaşık 400 bin nüfuslu İlçemizde önemli bir eksiklik olan Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti, ben ve 7 arkadaşım kurup bu zamana kadar getirdik güzel yol kat ettik. Bazı kesim ve kişiler bizleri eleştirse de eleştirilerin yanında çok güzel ve olumlu destekler aldık bunu da açılışımız yapıldığı gün gördük. Trabzon’un dışından olsun ilçemizin dışından olsun, bir çok kurum kuruluşların yanında yine birçok sivil toplum kuruluşları da katıldı.Yeni tüzüğümüze göre seçimimizi yaptık Yeni başkanımız duayen gazeteci ilimizin sevilen ismi İbrahim Hakkı EMİROĞLU seçtik bizlerde onun yanında yeni yönetim kurulundayız bundan sonra yeni başkanımızla çok güzel işlere imza atacağız bizi takip edin" dedi. Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Yeni Başkanı İbrahim Hakkı EMİROĞLU ise  tüm üyelere teşekkür etti.


 

Anahtar Kelimeler:
YeniüyeGenelTekGazeteciler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.