Özel İmperial Hastanesi Batum İrtibat Bürosu, düzenlenen törenle açıldı

Trabzon’da 11 yılı aşkın süredir sağlık sektöründe hizmet veren Özel İmperial Hastanesi, bu hizmeti ülke sınırlarının dışına taşıyarak Gürcistan’ın Batum şehrinde irtibat bürosu açtı.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE İMPERYAL

Açılışta bir konuşma yapan Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, amaçlarının sağlık hizmetini komşu ülkelere taşımak olduğunu belirterek, bu yönde ilk adımı attıklarını söyledi. Batum’a irtibat bürosu açmaktan onur duyduklarını belirten Koç, “Sağlık sektöründe 11 yıllık tecrübemizden aldığımız güçle, ülkemize sunduğumuz sağlık hizmetlerini komşu ülkelere taşımak amacıyla hayata geçirdiğimiz Batum irtibat bürosunun açılış heyecanını bizlerle paylaşan siz değerli konuklarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Büromuzun sağlık sektörüne ve Gürcistan’a hayırlı olmasını dileriz. Türkiye’deki sloganımız, 'İyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta İmperial' sloganını ülkemiz sınırlarının dışına taşıyabilmek için ilk adımı atmış olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmaktan onur duyar, katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

DİL, DİN, İRK AYRIMI YAPMIYORUZ

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Zaal Mikeladze irtibat bürosunun açılışından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Doktorların dil, din ırk ayrımı yapmadan insanlığı hizmet etmesi gerektiğini hatırlatan Sağlık Bakanı Zaal Mikeladze

“İki ülke arasındaki dostluk ve komşuluk ilişkilerinden ötürü memnuniyet duyuyorum. Bu konuyla ilgili bizim sağlık sektöründe çok iyi ilişkiler, çok iyi dostane ilişkiler var. Şu andaki mevcut olan bu açılış bunun bir göstergesidir. Açılışı yapılan irtibat bürosu sağlık turizmine rekabet getirecek ancak biz bunu rekabetten ziyade bize uzatılan bir yardım eli olarak algılıyoruz. Şu anda mevcut olan bu güzel ilişkilerimiz attığımız adımlar sayesinde diğer sektörlere de örnek olacağını düşünüyorum ve bunu temenni ediyorum.” diye konuştu.

İKİ ÜLKENİN İLİŞKİLERİ GÜÇLENİYOR

Batum Başkonsolos Vekili Oğuzhan Gönültaş ise Türk yatırımlarının artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Buradaki Türk yatırımların artması hepimizi mutlu ediyor. Biz bütün yatırımcılarımızın, bütün insanlarımızın buradaki temsilcisi olmakla birlikte aynı zamanda yardımcısıyız. Her zaman buradaki yatırımların artması iki ülke arasındaki ilişkileri de geliştiriyor, sağlamlaştırıyor.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından irtibat bürosunun açılışı yapıldı. İrtibat Bürosu'nun açılış törenine, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Zaal Mikeladze, Batum Başkonsolos Vekili Oğuzhan Gönültaş, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, hastane ortakları, hekimler ve hastane çalışanları, iş adamları ve basın mensupları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105