Parasını dolandırıcıya kaptırdı

Kendisini, ‘Polis’ olarak tanıtan bir kişi, Trabzon’da bir vatandaşı 17 bin 600 TL dolandırdı. Dolandırıcı, polisin banka hesabına bloke koyması sonrasında parayı banka şubesinden çekmek isterken kıskıvrak yakalandı Trabzon’da vatandaşlarlar  ‘Polis, Savcı’ olarak kendilerini tanıtan dolandırıcılara paralarını kaptırmaya devam ediyor.  Bir vatandaş 17 bin 600 TL’sini kaptırırken, polis son anda 8 bin TL’sini kurtarabildi.

Trabzon’da bir vatandaş kendisini polis olarak tanıtan “Dolandırıcı” şahısların hesabına 17 bin 600 TL yatırdı. Polisin olayı belirlemesi sonrasında para yatırılan hesaba bloke konularak 8 bin TL’si kurtarıldı.  E.A. isimli şahsın Şanlıurfa İlinden bloke konulan hesaptan parayı çekmeye çalıştığı tespit edilince durum Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bildirildi. Müşterek çalışması sonrasında E.A. Şanlıurfa’da yakalanarak gözaltına alındı.  E.A.’nın işlemlerinin Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütüldüğü bildirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105