PİTBULL CİNSİ KÖPEĞİYLE ESKİ SEVGİLİSİNİ TACİZ ETTİ

TRABZON’UN Ortahisar ilçesi Hacıkasım Mahallesi’nde Z.E. (29) adlı eski sevgilisinin yolunu pit pul cinsi köpeğiyle kesen Onur Y. (36) genç kızı zorla metruk bir binaya sokarak tehdit ve hakaret etti. Onur Y.nin elinden kurtulan Z.E. şikayetçi oldu. Savcı Mustafa İsaoğlu, Z.E.nin yolunu kesen ve kolundan tutarak zorla metruk binaya sokan Onur Y.nin köpeğini silah olarak kullandığı belirterek hazırladığı iddianameye mahkemeye gönderdi. Cezasını Bir Kat Artırdı 2. ASLİYE Ceza Mahkemesinde cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, basit yaralama ve hakaret iddiasıyla yargılanan Onur Y. eski sevgilisiyle tartıştıklarını söyledi. Onur Y.yi işlediği suçlardan ötürü 3 yıl hapisle cezalandıran Hakim Mazlum Kurtoğlu, sanığın pitbull cinsi köpeğini silah olarak kullandığı kabul ederek verdiği cezayı 6 yıla çıkardı. Hakim, sanık hakkında iyi hal indirimine yer olmadığına karar verdi. TRABZON'DA yolunu kestiği eski sevgilisi Z.E.’yi pit bull cinsi köpeğini kullanarak metruk bir binaya sokup hakaret ve tehdit eden Onur Y. yargılandığı mahkemede 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ESKİ SEVGİLİSİNİ ŞİKAYET ETTİ

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Hacıkasım Mahallesinde 3 Aralık 2016 tarihinde 29 yaşındaki Z.E. adlı eski sevgilisinin yolunu pit pul cinsi köpeğiyle kesen Onur Y., genç kızı zorla metruk bir binaya sokarak tehdit ve hakaret etti. Eski sevgilisin elinden kurtulan Z.E. polis merkezine giderek şikayette bulundu. Z.E.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Onur Y. hakkındaki iddiaları reddetti. Onur Y. eski sevgilisi ile yola karşılaşınca tartıştıklarını söyledi.

KÖPEĞİN SİLAH SAYILMASINI İSTEDİ

Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Mustafa İsaoğlu, Z.E.'nin yolunu kesen ve kolundan tutarak zorla metruk binaya sokan Onur Y.'nin köpeğini silah olarak kullandığı belirterek, hazırladığı iddianameye mahkemeye gönderdi. Savcı İsaoğlu, Onur Y.'nin cebir tehdit veya hile kullanarak, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, basit yaralama ve hakaret iddiasıyla yargılanmasını talep etti.

HAKİM KÖPEĞİ SİLAH KABUL ETTİ

Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanılan Onur Y.'nin yaşadığı Marmaris'te ifadesi alındı. Hakkındeki iddiaları reddeden Onur Y., eski sevgilisini dövmediğini belirterek, sadece tartıştıklarını söyledi. Onur Y.'yi işlediği suçlardan ötürü 3 yıl hapisle cezalandıran Hakim Mazlum Kurtoğlu, sanığın pit bull cinsi köpeğini silah olarak kullandığı kabul ederek, verdiği cezayı 6 yıla çıkardı. Hakim, sanık hakkında iyi hal indirimine yer olmadığına karar verdi.          
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.