Rapor olumlu çıktı doktoru tehdit etti

Trabzon’da kızının raporunu olumlu veren kadın doktora hakaret ve tehditler yağdıran kadına hapis istemiyle dava açıldı.

DOKTORLA GÖRÜYMEK İSTEDİ

Trabzon’da yaşayan N.A. adlı anne, rahatsızlanan kızını Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Birime götürdü. Kızının dikkat dağınıklığı olduğunu ileri süren N.A, burada görevli doktor 8 yaşındaki kızı muayene etti.  Doktor C.İ.B. minik kıza birkaç tes yaptıktan sonra rapor hazırladı. Sağlık Kurulu’ndan kızının bir şeyinin olmadığı yönünde hazırlanan raporu alan N.A. soluğu doktorun odasında aldı. Kızının rehabilitasyon merkezine gitmesi gerektiğini ileri süren N.A., hasta muayene eden doktora hakaret dolu sözler söyledikten sonra tehdit ettiği iddia edildi.

DOKTOR BEYAZ KOD VERDİ

Hastanede görevli C.İ.B. adlı kadın doktora hakaret ve tehditler yağdıran N.A. adlı kadın için beyaz kod verildi. Gözaltına alına N.A., doktorun kendisiyle görüşmek istemediğini belirterek, hakaret ve tehdit suçlamalarını reddetti. Doktor C.İ.B., kendisine tehdit eden kadından şikayetçi oldu. Tehdit ve kamu görevlisine hakaret eden kadın hakkında iyi ayrı suçtan hapis istemiyle dava açıldı.

 

Anahtar Kelimeler:
RaporDoktorKadınHapis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105