Saatler kaldı!

Son hazırlıklar...

Av yasağının bitmesine saatler kala balıkçılar son hazırlıklarını yapıyor. Av yasağı 1 Eylül itibariyle resmen sona erecek ve yasağın bitmesiyle beraber balıkçılar "Vira Bismillah" diyerek yeniden denize açılacak. Yasağın sona ermesine saatler kala ise İstanbullu balıkçılar son hazırlıklarını sürdürüyor. Balıkçılar bu sezon çinekopun bol olacağını söylüyor.

SEZONU CUMHURBAŞKANI AÇACAK

Su ürünleri av sezonunun açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle yapılacak. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin ev sahipliğinde İstanbul Poyrazköy'de 2019-2020 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış" programı düzenlenecek. Program kapsamında denize çeşitli türlerden balıklar da bırakılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105