Sağlık Bakanı Koca corona virüsü sayısını açıkladı

Tüm dünyada corona virüsü yayılmaya devam ediyor fakat yayılma hıza aynı şekilde düşmeye başladı. Türkiye'de de günlük olarak corona virüsü vakaları güncellenerek Sağlık Bakanlığının sitesinden yayınlanıyor. Gelen son dakika bilgilerine 9 Nisan 2020 tarihine ait Türkiye'deki corona sayılarını Sağlık Bakanı Koca açıkladı. Buna göre bugünkü toplam test sayısı 28.578, vaka sayısı 4.056 ve vefat eden kişi sayısı 96 oldu. Açıklanan son verilere göre bugün iyileşen hasta sayısı ise 296 oldu.  Türkiye'deki son coronavirüsü sayıları açıklandı. Türkiye coronavirüsü ile tüm gücüyle mücadele etmeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı mücadele kapsamında alınması gereken tedbirleri sürekli olarak hatırlıyor. Türkiye'de coronavirüsü verileri günlük olarak güncellenerek halkla paylaşılıyor. Sağlık Bakanlığının sitesinden günlük olarak coronavirüsü istatistikleri veriliyor. Son olarak Türkiye'de vaka sayısı kaç oldu? 

9 NİSAN 2020 PERŞEMBE GÜNÜNE AİT CORONAVİRÜS SAYILARI BELLİ OLDU

9 Nisan tarihine ait Türkiye'de coronavirüsü sayıları belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı veriler şu şekilde;

Test sayısı: 28.578

Vaka sayısı: 4.056

Vefat eden kişi sayısı: 96

İyileşen hasta sayısı: 296

BAKAN KOCA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Bugünkü coronavirüs vakalarını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Hastalarımızdan 296'sı daha şifa buldu. Taburcu olan toplam hasta sayımız 2.142'ye ulaştı. Günlük 30.000 test hedefimize ulaşmak üzereyiz. Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Evde kalalım." dedi.

BUGÜNE KADAR TÜRKİYE'DE SAYILAR NE DURUMDA?

Türkiye günlük 30 bin test hedefine doğru ilerleme kaydediyor. İşte bugüne kadar yapılan toplam test sayısı, vaka sayısı, vefat eden ve iyileşen kişi sayıları;

Toplam test sayısı: 276.338

Toplam vaka sayısı: 42.282

Toplam vefat eden sayısı: 908

Toplam yoğun bakım hasta sayısı: 1.552

Toplam entube hasta sayısı: 1.017

Toplam iyileşen hasta sayısı: 2.142

Anahtar Kelimeler:
HastaKocaHızCorona
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.